Το ECDL


Ποιό είναι το συνολικό κόστος του ecdl; Είναι σε όλα τα εξεταστικά κέντρα οι ίδιες τιμές; Πόσες φορές μπορώ να δώσω εξετάσεις και ποια είναι η διαδικασία; Πότε παίρνω τα αποτελέσματα; Πόσες ενότητες μπορώ να δώσω μαζί;

Κόστος ECDL

Με έρευνα αγοράς για το κόστος του ecdl μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, στις πιο προσιτές τιμές. Στα περισσότερα εξεταστικά κέντρα ECDL οι τιμές ECDL κυμαίνονται ως εξής:


ECDL CORE                                                                ECDL EXPERT
Έκδοση κάρτας δεξιοτήτων: 70€                     Έκδοση κάρτας δεξιοτήτων: 70€
Κόστος ενότητας ECDL: 35€ - 40€                    Κόστος ενότητας: 55€ - 65€
Έκδοση πιστοποιητικού: 20€ - 30€                   Έκδοση πιστοποιητικού: 25€ - 30€
Επανεξέταση ενότητας: 35€ - 40€                   Επανεξέταση ενότητας: 55€ - 65€


Εξεταστική διαδικασία

Οι εξετάσεις διεξάγονται παρουσία δύο επιτηρητών, έναν από τον φορέα ECDL κι έναν από τον δημόσιο οργανισμό ΟΕΕΚ. Ο ρόλος των επιτηρητών είναι να πιστοποιούν την ταυτότητα των υποψηφίων, να εξασφαλίζουν την ησυχία στην αίθουσα, να διατηρούν το αδιάβλητο των εξετάσεων (να μην εισέλθουν στην αίθουσα τρίτα άτομα, να μη μιλάνε οι υποψήφιοι, να έχουν κλειστά κινητά κλπ) και να βοηθούν τους υποψήφιους σε τεχνικά θέματα πάνω στο test (πχ. όταν κολλάει κάτι) ή να δίνουν όπου κρίνουν απαραίτητο διευκρινίσεις.

Οι υποψήφιοι κάθονται τυχαία στις θέσεις που τους υποδεικνύει ο επιτηρητής, ελέγχονται τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και ακολουθώντας τις οδηγίες των επιτηρητών γίνεται έναρξη του τεστ. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της εξέτασης καθορίζεται αυτόματα από το τεστ, δηλαδή κλείνει αυτόματα όταν περάσουν τα 45 λεπτά ή όταν ολοκληρωθεί η απάντηση των ερωτήσεων.

Όταν ο κάθε υποψήφιος ολοκληρώσει το test, αποχωρεί από την αίθουσα των εξετάσεων. Αν δίνει κι άλλη ενότητα, θα περιμένει να τελειώσουν όλοι οι υποψήφιοι που εξετάζονται την ίδια ώρα και θα μπουν πάλι όλοι μαζί για την επόμενη ενότητα όταν τους πει ο επιτηρητής.
Από το Blogger.
Hellya

Made with by Odd Themes

© 2013 Odd Themes, Inc. All rights reserved.